Recepty pro milovníky hřibů.

 

Suroviny

250g hub, 5 bramborů, 1 kostka masoxu, 2 mrkve, 2 lžičky petržele, 2 lžičky majoránky, 1 menší celer, 1 menší, cibule, 2 stroužky česneku, sůl

 

Postup

Houby dáme do vroucí spolu s mrkví, cibulí, celerem a na kostky nakrájenými bramborami. Vaříme zhruba 15 minut. Uvařený celer a mrkev nakrájíme a dáme zpět do polévky. Přidáme masox, majoránku, prolisujeme česnek, osolíme a vaříme dalších 5 minut. Polévku nakonec zahustíme 1 bramborem, který rozmělníme.

 

Výživná hodnota na porci

1porce obsahuje: 130 kcal, 13g cukrů, 4g bílkovin, 5g tuků, 6g vlákniny

Share This Article

Předchozí recept

April 21, 2024 • 2:03AM

Další recept

April 21, 2024 • 7:06AM

Vhodné jako

z našich receptů

z našeho magazínu